Update wet- & regelgeving

Snel up-to-date, zonder
de dagelijkse rompslomp

Kunt u alle wet- en regelgeving voor veiligheid nog gemakkelijk volgen? Hoewel de overheid al jarenlang de regels wil versimpelen, kost het steeds meer tijd om bij te blijven met alle ontwikkelingen. Wij helpen u graag met een korte update en toetsing, zodat u zeker weet dat u aan alle wetten, regels en richtlijnen voldoet.

Naast landelijke, regionale en locale overheden zijn er nog talrijke instanties die van invloed zijn aan alles waaraan u als bedrijf moet voldoen. Omdat veiligheid betrekking heeft op mensen, werkomstandigheden, materialen, opslag, vergunningen en ga zo maar door, valt het voor bedrijven niet mee om helemaal ‘bij’ te blijven. Er is altijd een risico dat u iets mist, en waarschijnlijk zijn er nog vele andere zaken die om uw tijd en aandacht vragen.

Incidentele of periodieke update

Bij Bureau Derksen houden we alle wetten en regels dagelijks nauwgezet in de gaten. Onze vaste klanten informeren we direct zodra er iets verandert dat invloed heeft op hun functioneren of situatie. Afhankelijk van onze afspraak worden wijzigingen in een periodieke update of rapportage van de plannen meegenomen, en indien nodig leidt dit tot aanpassingen.

Wij bieden bedrijven en instellingen ook de mogelijkheid aan om ‘incidenteel’ bijgepraat te worden over de voor hun branche en situatie specifieke aandachtspunten. Neem contact op met Bureau Derksen als u een afspraak wilt maken voor een kennismaking, waarna we uw ‘update wet- en regelgeving’ graag verzorgen.

> Een afspraak maken